Om Gusto Giusto

Gusto Giusto åbnede i 2001, er en lille intim restaurant med plads til max. 30 gæster.

Restauranten er ejet og drevet af det dansk-italienske ægtepar, Karina og Marino. Karina styrer salen, mens Marino, der blev uddannet kok i 1978 fra kokkeskolen i Gardone, er køkkenchef.

For 3 år siden åbnede de endvidere en lille delikatessebutik ved siden af restauranten – Gusto Giusto ”A Casa”, hvorfra, der sælges de samme økologiske råvarer, som bruges i restauranten, blandt andet hjemmelavet pasta, vin og oste mv.

Menukortet byder både på de helt klassiske italienske egnsretter samt på de mere innovative gourmetretter og nyfortolkninger.

Gusto Giusto har stor fokus på bæredygtighed og økologi – både i madlavningen og i de øvrige processer. Alle ingredienser, herunder de klassiske italienske produkter såsom skinke, ost og vin, er økologiske.

Vi har opnået Fødevareministeriets økologiske guldmærke.