Historien om restaurant Gusto Giusto går tilbage til 2001, hvor vi åbnede vores lille restaurant med plads til 35 gæster fordelt på vores tre små stuer. Ønsket var at skabe en lille restaurant, hvor kvalitet og bæredygtighed kommer til udtryk i alt hvad vi laver.
Vores køkkenchef Marino er uddannet fra kokkeskolen i Gardone, Italien og har arbejdet for den gode smagsoplevelse i mere end 40 år.
Menukortet byder både på de helt klassiske italienske egnsretter samt på de mere innovative gourmetretter og nyfortolkninger af den Italienske køkken.
Hos Italienenerne er god spise er ikke alene kvaliteten af råvare eller køkkenet, det er oplevelsen og sammenværet omkring bordet. Så hos Gusto Giusto har vi af princip kun én seating på vores borde, da mad bedst er spist i afslappet omgivelser, med dem vi holder af og tiden til at nyde det samme på autentisk Italiensk manér. Derfor har vi også altid tid til at præsentere maden og vejlede jer i vin, mad og Italien.