​Historien om restaurant Gusto Giusto går tilbage til 2001, hvor vi åbnede vores lille restaurant med plads til 35 gæster fordelt på vores tre små stuer.  Ønsket var at skabe en lille restaurant, hvor kvalitet og bæredygtighed kommer til udtryk i alt hvad vi laver. 

Vores køkkenchef Marino er uddannet fra kokkeskolen i Gardone, Italien og har arbejdet for den gode smagsoplevelse i mere end 40 år.

​Menukortet byder både på de helt klassiske italienske egnsretter samt på de mere innovative gourmetretter og nyfortolkninger af den Italienske køkken.

Hos Italienenerne er god spise er ikke alene kvaliteten af råvare eller køkkenet, det er oplevelsen og sammenværet omkring bordet. Så hos Gusto Giusto har vi af princip kun én seating på vores borde, da mad bedst er spist i afslappet omgivelser, med dem vi holder af og tiden til at nyde det samme på autentisk Italiensk manér. Derfor har vi også altid tid til at præsentere maden og vejlede jer i vin, mad og Italien.

​Gusto Giusto har altid haft et fokus og kærlighed for bæredygtighed og økologi – både i vores madlavningen men også i de øvrige processer fra affalds sortering til energimærket hvidevare.

Men i 2017 tog vi valget at gå all-in på økologi. Og kan idag pryde vores restaurant med fødevareministeriets 90%-100% guldmærke i økologi.

Alle ingredienser, herunder de klassiske italienske produkter såsom skinke, oste og vin, er økologiske.​

​I vores delikatessebutik ved siden af restauranten – Gusto Giusto ”A Casa” sælges de samme økologiske vine, olier mm. Som bruges i restauranten.Vi har opnået Fødevareministeriets økologiske guldmærke.​

Gourmetmad

En lille hyggelig gårdhave, hvor der blev serveret noget fantastisk mad, lækker vine og virkelig hyggelig og kompetent personale.

714steenj

Lever op til navnet

Det var anden gang vi spiste her og bestemt ikke den sidste. Pænt og rent, hyggelige lokaler, flot betjening, dejlig mad og god vin.

troelssorensen

Lækkert italiensk

Total forkælelse for hele familien, mad smager som hvis man sad i skyggen i Italien. Vinen til maden blev udvalgt med omhu, så oplevelsen blev perfekt.

LarsK812

Fantastisk oplevelse

Endnu en gang havde vi en stor oplevelse. Fantastiske råvarer fra Italien, som der er kræset for. Virkelig god betjening og god valg af vine.

pedera340

Gusto Giusto

Atmosfærisk restaurant hvor mad,
​vin og betjening går op i en højere enhed.

​Restauranten er siden 2001 ejet og drevet af det dansk-italienske ægtepar, Karina og Marino. Karina styrer salen, mens Marino, der blev uddannet kok i 1978 fra kokkeskolen i Gardone, er køkkenchef. Gusto Giusto er en intim restaurant med plads til max. 30 gæster.

Copyright 2021 © ​Gusto Giusto. Jernbanegade 19, 4000 Roskilde. Telefon: +45 4632 7377 E-mail: gustogiusto@mail.dk.

90-100-organic-kopi-1_2​      i283163839602485990._szw1280h1280_