Antipasti / Forret kr. 145
Carne salada
Hjemmegravad okseinderlår, ricota, selleri, valnød, og Parmigiano Reggiano DOP. (L+G)
Burrata con pomodori confittati
Helt frisk mozzarella med konfiterede tomater .(L+G+V)
Crema di piselli con cappesante
Ærtecreme med letristede kammuslinger. (G +V)
Bruschetta con baccalà mantecato
Hvidløgsbrød m. klipfiskcreme og bagte tomater. (G+V)
Primi / Forret kr. 145
Risotto
Risotto med radicchio og tallegio. (G + V)
Ravioli
Hjemmelavede ravioli med lammekød og kartoffelcreme Parmigiano Reggiano DOP. (L)
Pipe pasta con polipo e piselli
Hjemmelavet pasta med blæksprutte, ærter og tomat. (G+V+L)
Gnocchi
Kartoffelpasta med hjemmelavet salsiccia, cime di rapa (vild broccoli) og Parmigiano Reggiano. (L +V)
Secondi / Hovedret kr. 295
Tagliata di vitello
Letstegt ungkvægfilet med Karl Johan svampe sauce. (L+G)
Coniglio ai peperoni
Langtids braiseret kanin fa Langebjærggaard i en ragout af peberfrugt serveret med grillet polenta. (L+G)
Halibut gratinato
Gratineret hellefisk serveret på en bund af søde kartofler med Prosecco creme og pistacienødder. (G)
Coda di rospo
Havtaske med safran creme og valnødder. (G)
Formaggio kr. 140
Vælg 3 stk. klassiske italienske oste.
Gorgonzola med kvædemarmelade
Pecorino med mandler og honning
Taleggio med rabarber
Parmigiano Reggiano DOP med balsamico
Dolce kr. 140
Tiramisu
Klassisk italiensk dessert med mascarpone, kaffe, marsala og hjemmebagte savoiardi.
Tortino con pere cotogne e mousse di cioccolata bianca
Hjemmebagt pærekvædetærte med hvidchokolademousse.