Antipasti / Forret kr. 165
Carne salada
Gravad okseinderlår, agurk, rygeost, forårsløg og parmesanost. (L+G)
Focaccia con stracciatella
Grillet focaccia, stracciatella, asparges og urter. (V+L)
Crema di piselli con capesante
Ærtecreme og letstegte kammuslinger. (G+V)
Primi / Forret kr. 175
Ravioli
Ravioli med ricotta og spinat, tomat, parmesan og brunet smør med salvie. (V)
Cannelloni
Gratineret pasta med braiseret kalvekød, tomat, bechamel og parmesan. (L)
Gnocchi
Kartoffelpasta med salsiccia, aspargesbroccoli og parmesan. (V+L)
Alle primi er med Parmigiano reggiano D.O.P 24 måneder lagret parmesanost. (L)
Secondi / Hovedret kr. 355
Medaglione di Vitello
Medalion af ungkvæg, kanteraller, kartoffel og tomat. (L+G)
Quaglie ripiene
Vagtel udbenet, farseret med svampe, risotto og Marsalasauce. (L+G)
Nasello
Kulmule, risotto, muslinger, ærter og urter (G)
Coda di rospo
Havtaske, kartofler, asparges, muslinger, kapers og urter. (G+L)
Formaggio kr. 155
Klassiske italienske oste. D.O.P /Dokumenteret original produktion
(på dansk B.O.B /Beskyttet oprindelsesbetegnelse)
3 stk. klassiske italienske oste.
Gorgonzola DOP (L)
Pecorino DOP (L)
Taleggio DOP
Parmigiano Reggiano DOP (L)
Dolce kr. 155
Pannacotta
Klassisk fløde dessert med rabarber (G)
Tortino con frutta
Frugttærte med cremefraiche
Vi har også Summerbird Pitit fours (Spørg tjeneren)