Antipasti / Forret kr. 150
Carne salada
Hjemmegravad okseinderlår med salat af blandede bønner, løg og Parmigiano Reggiano DOP. (L+G)
Freselle con burrata e verdure di autunno
Hjemmebagt freselle (hvidløgsbrød) med helt frisk mozzarella, bagt græskar, kastanje og figen. (L+G+V)
Crema di patate dolci con cappesante
Creme af sød kartoffel med letstegte kammuslinger. (G+V)
Vitello tonnato
Tynde skiver af kalv, tuncreme med ansjos og kapers (G+L)
Primi / Forret kr. 150
Risotto ai funghi porcini
Risotto med Karl Johan svampe (G).
Ravioli
Hjemmelavede ravioli med lammekød på kartoffelcreme med mynteolie og Parmigiano Reggiano DOP. (L)
Linguine con baccalà
Hjemmelavet båndpasta med klipfisk, kapers, ansjos og oliven (G+V+L)
Gnocchi
Kartoffelpasta med hjemmelavet salsiccia (pølse), cime di rapa (vild broccoli) og Parmigiano Reggiano. (L+V).
Secondi / Hovedret kr. 295
Petto di Manzo con rafano
Langtidsbraiseret oksebryst med peberrod, grov mos og surt. (G+L)
Filetto di maiale alla mele e senape
Svinemørbrad med grov mos, æbler og sennep. (G+L)
Halibut gratinato
Gratineret hellefisk med rosapeber, lime og spinat. (G+L).
Coda di rospo
Havtaske (hale) i safransauce med skaldyr, nye kartofler og valnødder. (G+L).
Formaggio kr. 145
3 stk. klassiske italienske oste.
Gorgonzola
Pecorino
Taleggio
Parmigiano Reggiano DOP
Dolce kr. 145
Tiramisu
Klassisk italiensk dessert med mascarpone, kaffe, marsala og hjemmebagt savoiardi.
Tortino con frutta e mousse di cioccolata bianca
Hjemmebagt frugttærte med hvid chokolademousse.