Køkkenet​

Alt på vores menukort er altid økologisk, friskt og lavet fra bunden​, hele året rundt, så derfor er vores menukort også altid sat sammen så det bedst passer til hvad sæsonen kan byde på.

‘Gusto Giusto’ en talemåde, der betyder ‘rigtig smag’. Italienerne bruger det om mad og vin, der smager dem. I restauranten har vi tilladt os at blande det klassiske italienske restaurationskøkken med det lidt grovere trattoria-krokøkken. Altid med et overordnet ønske om at bringe vor gæster "Gusto Giusto".

NB. Der kan være ingredienser i maden, der ikke er beskrevet i kortet Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale G = Retten kan laves glutenfri V = Retten kan lave vegetarisk L = Retten kan laves uden laktose

​Antipasti / Forret kr. 150

Carne salada

Hjemmegravad okseinderlår med salat af blandede bønner, løg og Parmigiano Reggiano DOP. (L+G)

Freselle con burrata e verdure di autunno

Hjemmebagt freselle (hvidløgsbrød) med helt frisk mozzarella, bagt græskar, kastanje og figen. (L+G+V)

Crema di patate dolci con cappesante

Creme af sød kartoffel med letstegte kammuslinger. (G+V)

Vitello tonnato

Tynde skiver af kalv, tuncreme med ansjos og kapers (G+L)

  ​

Primi / Forret kr. 150

Risotto ai funghi porcini

Risotto med Karl Johan svampe (G).

Ravioli

Hjemmelavede ravioli med lammekød på kartoffelcreme med mynteolie og Parmigiano Reggiano DOP. (L)

Linguine con baccalà

Hjemmelavet båndpasta med klipfisk, kapers, ansjos og oliven (G+V+L)

Gnocchi

Kartoffelpasta med hjemmelavet salsiccia (pølse), cime di rapa (vild broccoli) og Parmigiano Reggiano. (L+V).

​Secondi / Hovedret kr. 295

Petto di Manzo con rafano

Langtidsbraiseret oksebryst med peberrod, grov mos og surt. (G+L)

Filetto di maiale alla mele e senape

Svinemørbrad med grov mos, æbler og sennep. (G+L)

Halibut gratinato

Gratineret hellefisk med rosapeber, lime og spinat. (G+L).

Coda di rospo

Havtaske (hale) i safransauce med skaldyr, nye kartofler og valnødder. (G+L).

Formaggio kr. 145

3 stk. klassiske italienske oste.

Gorgonzola

Pecorino

Taleggio

Parmigiano Reggiano DOP

Dolce kr. 145

Tiramisu

Klassisk italiensk dessert med mascarpone, kaffe, marsala og hjemmebagt savoiardi.

Tortino con fichi e mousse di cioccolata bianca

Hjemmebagt fignetærte med hvid chokolademousse.

​Hvis i vælger den samme menu har vi et godt tilbud

4 retter kr. 595

Antipasto, primo, secondo, formaggio eller dolce

5 retter kr. 740

Antipasto, primo, secondo, formaggio og dolce

INFO

Vi er godkendt til et Guld spisemærket af fødevareministeriet, hvilket betyder, at min. 90% af vores råvarer skal være økologiske. I kan finde os og andre økologiske restauranter på fødevareministeriets hjemmeside: www.oekologiskspisemaerke.dk Øko-Danmarkskortet.

Gourmetmad

En lille hyggelig gårdhave, hvor der blev serveret noget fantastisk mad, lækker vine og virkelig hyggelig og kompetent personale.

714steenj

Lever op til navnet

Det var anden gang vi spiste her og bestemt ikke den sidste. Pænt og rent, hyggelige lokaler, flot betjening, dejlig mad og god vin.

troelssorensen

Lækkert italiensk

Total forkælelse for hele familien, mad smager som hvis man sad i skyggen i Italien. Vinen til maden blev udvalgt med omhu, så oplevelsen blev perfekt.

LarsK812

Fantastisk oplevelse

Endnu en gang havde vi en stor oplevelse. Fantastiske råvarer fra Italien, som der er kræset for. Virkelig god betjening og god valg af vine.

pedera340

Gusto Giusto

Atmosfærisk restaurant hvor mad,
​vin og betjening går op i en højere enhed.

​Restauranten er ejet og drevet af det dansk-italienske ægtepar, Karina og Marino. Karina styrer salen, mens Marino, der blev uddannet kok i 1978 fra kokkeskolen i Gardone, er køkkenchef. Gusto Giusto er en intim restaurant med plads til max. 30 gæster.

Copyright 2021 © ​Gusto Giusto. Jernbanegade 19, 4000 Roskilde. Telefon: +45 4632 7377 E-mail: gustogiusto@mail.dk.

90-100-organic-kopi-1_2​      i283163839602485990._szw1280h1280_