Antipasti / Forret kr. 165
Carne salada
Gravad okseinderlår, chamignion, mascarpone trøffelcreme og parmesanost. (L+G)
Focaccia
Grillet focaccia, Honningbagte æbler, tallegio og kastanjert. (V+L)
Crema di zucca con capesante
Græskarcreme og letstegte kammuslinger. (G+V)
Primi / Forret kr. 175
Ravioli
Ravioli med ricotta og spinat, tomat, parmesan og brunet smør med salvie. (V)
Cannelloni
Gratineret pasta med braiseret kalvekød, tomat, bechamel og parmesan. (L)
Gnocchi
Kartoffelpasta med salsiccia, aspargesbroccoli og parmesan. (V+L)
Alle primi er med Parmigiano reggiano D.O.P 24 måneder lagret parmesanost. (L)
Secondi / Hovedret kr. 355
Medaglione di Vitello
Medalion af ungkvæg, kanteraller, kartoffel og tomat. (L+G)
Quaglie ripiene
Vagtel udbenet, farseret med svampe, risotto og Marsalasauce. (L+G)
Nasello
Kulmule, risotto, muslinger, ærter og urter (G)
Coda di rospo
Havtaske, kartofler, champignon, muslinger, kapers og urter. (G+L)
Formaggio kr. 155
Klassiske italienske oste. D.O.P /Dokumenteret original produktion
(på dansk B.O.B /Beskyttet oprindelsesbetegnelse)
3 stk. klassiske italienske oste.
Gorgonzola DOP (L)
Pecorino DOP (L)
Taleggio DOP
Parmigiano Reggiano DOP (L)
Dolce kr. 155
Pannacotta al Tiramisu
Fløde dessert med kaffesmag
Tortino con frutta
Frugttærte med cremefraiche
Vi har også Summerbird Pitit fours (Spørg tjeneren)