Antipasti / Forret kr. 155
Carne salada
Hjemmegravad okseinderlår med æbler, valnødder, peberrod og Parmigiano Reggiano DOP (L+G)
Freselle con burrata
Hjemmebagt freselle (hvidløgsbrød) med årstidens grønt ovnbagt og helt frisk mozzarella (Burrata). (L+G+V)
Crema di zucca con cappesante
Græskarcreme med letstegte kammuslinger og ristede græskarkerner. (G+V +L)
Tartar di tonno con arance
Rørt tun tartar med appelsin og fennikel salat. (L+G+V)
Primi / Forret kr. 155
Risotto con Gorgonzola, pere e noci
Risotto med gorgonzola, pære og valnød. (v+G+L)
Ravioli
Hjemmelavede ravioli med krepsehaler, ricotta og trøffel på tomat.
Pappardelle con ragù di agnello
Hjemmelavet båndpasta med lamme ragout. L+V+G)
Gnocchi
Kartoffelpasta med hjemmelavet salsiccia (pølse), Parmigiano Reggiano DOP. (L+V).
Secondi / Hovedret kr. 345
Vitello ai funghi di porcini
Dansk kalv med karljohan svampe.
Costata di maiale alle zingara
Smørstegt kortelet med peberfrugt, oliven, kapers, løg, kartoffel og tomat.
Halibut gratinato
Kartoffel gratineret hellefisk med rosapeber, lime og kål. (G+L).
Coda di rospo
Havtaske (hale) i safransauce med skaldyr, nye kartofler og valnødder. (G+L)
Formaggio kr. 155
3 stk. klassiske italienske oste.
Gorgonzola DOP (L)
Pecorino DOP (L)
Taleggio DOP
Parmigiano Reggiano DOP (L)
Dolce kr. 155
Pannacotta
Klassisk italiensk fløde dessert med frugt
Tortino con frutta e cioccolata bianca
Hjemmebagt frugttærte med hvid chokolade