Køkkenet

I køkkenet har vi vores køkkenchef, Marino Lariani, som er uddannet italiensk kok i 1978 fra skolen Catarina de Medici ved Gardone Riviera ved Gardasøen. Samt Marco  Greco, som er fra Calabrien. Marco er uddannet kok i 2002 fra skolen Istituto Pietro Mancini, Cosenza.

Vi har et lille årstids orienteret a la carte, hvor vi løbende skifter retterne ud. For vores aktuelle a la carte kontakt os venligst via mail gustogiusto@mail.dk

Det er muligt for selskaber over 10 kuverter at bestille andre retter end dem vi har på kortet. (Ved forud bestilling). 

I butikken Gusto Giusto a Casa (tirsdag- fredag kl. 15- 18 eller efter aftale) Kan man købe lidt godt med hjem. Hjemmelavet pasta og tilhørende basis saucer. Derudover sælger vi også oste, oliven, olie, kaffe, vin og gavekort. Med andre ord, alle de dejlige ting som vi bruger i restauranten.  Ved forud bestilling laver vi også a la carte retter (bestillingen senest kl. 18 dagen før).

Se vores menu Bestil bord