Køkkenet​

Alt på vores menukort er altid økologisk, friskt og lavet fra bunden​, hele året rundt, så derfor er vores menukort også altid sat sammen så det bedst passer til hvad sæsonen kan byde på.

‘Gusto Giusto’ en talemåde, der betyder ‘rigtig smag’. Italienerne bruger det om mad og vin, der smager dem. I restauranten har vi tilladt os at blande det klassiske italienske restaurationskøkken med det lidt grovere trattoria-krokøkken. Altid med et overordnet ønske om at bringe vor gæster "Gusto Giusto".

NB. Der kan være ingredienser i maden, der ikke er beskrevet i kortet Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale G = Retten kan laves glutenfri V = Retten kan lave vegetarisk L = Retten kan laves uden laktose tillæg for ændring i retterne kr. 35

​Antipasti / Forret kr. 155

Carpaccio di Carne salada

Carpaccio af hjemmegravad okseinderlår med Svampe, rukola og Parmigiano Reggiano DOP​​ (L+G)

Freselle con burrata

Hjemmebagt freselle (hvidløgsbrød) med årstidens grønt og helt frisk mozzarella (Burrata). (L+G+V)​

Crema di piselli con cappesante

​Ærtecreme med letstegte kammuslinger. (G+V +L)

​Tartar di tonno con arance
​Rørt tun tartar med appelsin og fennikel salat. (L+G+V)

  ​

Primi / Forret kr. 155

Risotto con asparagi
​Risotto med asparges og rygeost. (v+G+L)

Ravioli

Hjemmelavede ravioli med krepsehaler, ricotta og trøffel på tomat.​Parmigiano Reggiano DOP.​

Pappardelle con ragù di agnello

Hjemmelavet båndpasta med lamme ragout og Parmigiano Reggiano DOP. (​L+V+G)

Gnocchi

Kartoffelpasta med hjemmelavet salsiccia (pølse), Parmigiano Reggiano DOP. (L+V).


​Secondi / Hovedret kr. 345

Vitello ai funghi di porcini

Kalvfilet med svampestuvning, dagens kartoffel og balsamicoglace.


Quaglie Ripiene

Helsteg svampe farseret vagtel ​med aspargesrisotto og Marsalasky

​Halibut gratinato
​Hellefisk cremgratineret med pistacie på sødkartoffel bund med hvidvinssky og kapers. (G+L).


​Coda di rospo
​Havtaske (hale) i safransauce med skaldyr, nye kartofle, tomat, kapers og valnødder. (G+L)

​Formaggio kr. 155

3 stk. klassiske italienske oste.

Gorgonzola DOP (L)

Pecorino DOP (L)

Taleggio DOP 

Parmigiano Reggiano DOP (L)

Dolce kr. 155

Pannacotta

Klassisk italiensk fløde dessert med frugt

Tortino con frutta e cioccolata bianca

Hjemmebagt frugttærte med hvid chokoladesemifreddo

​Hvis i vælger den samme menu har vi et godt tilbud

4 retter kr. 595

Antipasto, primo, secondo, formaggio eller dolce

5 retter kr. 740

Antipasto, primo, secondo, formaggio og dolce

INFO

Vi er godkendt til et Guld spisemærket af fødevareministeriet, hvilket betyder, at min. 90% af vores råvarer skal være økologiske. I kan finde os og andre økologiske restauranter på fødevareministeriets hjemmeside: www.oekologiskspisemaerke.dk Øko-Danmarkskortet.

Gourmetmad

En lille hyggelig gårdhave, hvor der blev serveret noget fantastisk mad, lækker vine og virkelig hyggelig og kompetent personale.

714steenj

Lever op til navnet

Det var anden gang vi spiste her og bestemt ikke den sidste. Pænt og rent, hyggelige lokaler, flot betjening, dejlig mad og god vin.

troelssorensen

Lækkert italiensk

Total forkælelse for hele familien, mad smager som hvis man sad i skyggen i Italien. Vinen til maden blev udvalgt med omhu, så oplevelsen blev perfekt.

LarsK812

Fantastisk oplevelse

Endnu en gang havde vi en stor oplevelse. Fantastiske råvarer fra Italien, som der er kræset for. Virkelig god betjening og god valg af vine.

pedera340

Gusto Giusto

Atmosfærisk restaurant hvor mad,
​vin og betjening går op i en højere enhed.

​Restauranten er siden 2001 ejet og drevet af det dansk-italienske ægtepar, Karina og Marino. Karina styrer salen, mens Marino, der blev uddannet kok i 1978 fra kokkeskolen i Gardone, er køkkenchef. Gusto Giusto er en intim restaurant med plads til max. 30 gæster.

Copyright 2021 © ​Gusto Giusto. Jernbanegade 19, 4000 Roskilde. Telefon: +45 4632 7377 E-mail: gustogiusto@mail.dk.

90-100-organic-kopi-1_2​      i283163839602485990._szw1280h1280_